Ανακοίνωση αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού “Καν΄ το ν΄ ακουστεί 2020”

07 Mar Ανακοίνωση αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού “Καν΄ το ν΄ ακουστεί 2020”

Φέτος στον Διαγωνισμό “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2020” η διαδικασία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων άλλαξε! Η τελική κατάταξη από τις βαθμολογίες κριτών και σχολείων ανέδειξε τους νικητές του φετινού Διαγωνισμού. 

Η Οργανωτική Επιτροπή παρουσίασε σε πρώτη και αποκλειστική μετάδοση ζωντανά στο European School Radio και στην ειδική αφιερωματική ραδιοφωνική εκπομπή “Κάν’ το ν’ ακουστεί… στον αέρα” την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 τα αποτελέσματα από την αξιολόγηση!

Οι συμμετοχές που βραβεύονται είναι συνολικά 23 και φαίνονται στη σελίδα αποτελεσμάτων με πράσινο χρώμα. 

Η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να δώσει μόνο ένα βραβείο στις κατηγορίες Ραδιοφωνικό Μήνυμα – Ειδικό Σχολείο, Ραδιοφωνικό Μήνυμα – Νηπιαγωγείο, Τραγούδι – Ειδικό Σχολείο, λόγω του μικρού αριθμού συμμετοχών.

Για τις υπόλοιπες κατηγορίες, η σειρά των Βραβείων (1ο, 2ο ή 3ο)  θα ανακοινωθεί μόνο στην Τελετή Βράβευσης, στην οποία καλούνται τα σχολεία να παίξουν ή να παρουσιάσουν ζωντανά τη συμμετοχή τους και να παραλάβουν τα Δώρα τους!

Στη σελίδα αποτελεσμάτων ανακοινώνονται επίσης, οι υψηλότερες σε βαθμολογία συμμετοχές, 10άδες, 5άδες ή 3άδες, ανάλογα με το πλήθος των υποβολών ανά επίπεδο σχολείου σε κάθε μία από τις δύο κατηγορίες. 

Θυμίζουμε επίσης η διαδικασία της Ψηφοφορίας Ακροατών θα αναδείξει άλλους δυο νικητές: Το Βραβείο Ακροατών Ραδιοφωνικού Μηνύματος και το Βραβείο Ακροατών Τραγουδιού.

Συγχαίρουμε όλα τα σχολεία που έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό!