Η Οργανωτική Επιτροπή παρουσιάζει τον Διαγωνισμό

02 Feb Η Οργανωτική Επιτροπή παρουσιάζει τον Διαγωνισμό

Πρόσφατα, στην Τηλε-Διημερίδα “Το διαδικτυακό Μαθητικό Ραδιόφωνο στην Ψηφιακή Εκπαίδευση”, 22 και 23 Ιανουαρίου 2021, δόθηκε έμφαση στη δράση του Διαγωνισμού “Κάν’ το ν’ ακουστεί”.

Η Οργανωτική Επιτροπή, μέλη από κάθε φορέα, παρουσίασε το πλαίσιο, τις συνεργασίες, το όραμα, τη διαδικασία αξιολόγησης και τη φετινή θεματολογία.
Παρακολουθήστε την Παρουσίαση της κ. Σοφίας Παπαδημητρίου, Προϊστάμενης Τμήματος Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων, Υ.ΠΑΙ.Θ., για να ενημερωθείτε για τον Διαγωνισμό ως θεσμό στην εκπαίδευση.
Η κ. Άννα Τσιάρτα, Λειτουργός Τομέα Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου,  εμβαθύνει στη φιλοσοφία για την επιλογή του θέματος και εμπνέει την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα να ξεκινήσει το σενάριο των ραδιοφωνικών μηνυμάτων και τραγουδιών.
Ο κ. Στέλιος Κυμιωνής, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ανάπτυξης & Διαχείρισης Ψηφιακού Περιεχομένου ΕΚΟΜΕ, εκδηλώνει το ενδιαφέρον του ΕΚΟΜΕ για τη συγκεκριμένη δράση και αναδεικνύει τη δυναμική αυτής της συνεργασίας στον χώρο του Οπτικοακουστικού Γραμματισμού.
Η κ. Χαρά Σκουμποπούλου, Μέλος Επ. Εταιρείας “European School Radio”, Εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ02-ΤΕ16, εκφράζει τη σημαντικότητα του σταδίου της αξιολόγησης των έργων από συνομήλικους μαθητές στην σχολική τάξη και προτείνει τρόπους παιδαγωγικής αξιοποίησης του υλικού του Διαγωνισμού.