Οι νικητές για τα Βραβεία Ακροατών 2020!

07 Apr Οι νικητές για τα Βραβεία Ακροατών 2020!

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Ψηφοφορία των Ακροατών του Μαθητικού Διαγωνισμού Ραδιοφωνικού Μηνύματος & Τραγουδιού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2020” ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 με μεγάλη επιτυχία και οι νικητές αυτής της διαδικασίας αναδείχθηκαν!

Ακόμα μία φορά, η επισκεψιμότητα στη σελίδα της Ψηφοφορίας Ακροατών ήταν εντυπωσιακή και η ανταπόκριση της κοινότητας συγκινητική! Συνολικά προσέλκυσε 480.000 επισκέψεις, ενώ οι καρδούλες που δόθηκαν σε όλες τις συμμετοχές άγγιξαν τις 35.000!

Εφέτος, η αγωνία για τους νικητές για κάθε κατηγορία κράτησε μέχρι τελευταία στιγμή. Μέσα σε όλο το χρονικό διάστημα έγιναν και ανατροπες στις πρώτες θέσεις και ο υγιής συναγωνισμός έδειξε και πάλι ότι ακούστηκε πολύ δυνατά το σύνθημα “Εκπέμπουμε σήμα κινδύνου, αγκαλιάζουμε τη Γη”.

  • Για την κατηγορία του ραδιοφωνικού μηνύματος πρώτο τερμάτισε το Νηπιαγωγείο Όσσας με τη συμμετοχή “Αν κάθε μέρα” έχοντας λάβει συνολικά 2.412 καρδιές!
  • Για την κατηγορία των τραγουδιού πρώτο τερμάτισε το 1ο Νηπιαγωγείο Λουτρών Αιδηψού με τη συμμετοχή “Στο ΔάSOS όλοι μαζί!” έχοντας λάβει 1.840 καρδιές!

Συγχαρητήρια στους πρώτους και σε όλους και όλες, που έκαναν τη φωνή των παιδιών να ακουστεί μακριά! Η τελική κατάταξη της Ψηφοφορίας Ακροατών βρίσκεται εδώ: https://contest.europeanschoolradio.eu/vote/

Σύντομα, η Οργανωτική Επιτροπή θα ανακοινώσει περισσότερα για την Τελετή Βράβευσης και τον τρόπο της απονομής όλων των Βραβείων του φετινού Διαγωνισμού.