Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής ραδιοφωνικών μηνυμάτων και τραγουδιών!

04 Dec Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής ραδιοφωνικών μηνυμάτων και τραγουδιών!

Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε! Ώρα να στείλετε το δικό σας ραδιοφωνικό μήνυμα ή τραγούδι στον Διαγωνισμό! ! ! Εως την 31η Ιανουαρίου 2020 περιμένουμε με χαρά τα έργα των μαθητών σας!

Τονίζουμε ότι στις περιγραφές σας κατά την υποβολή, χρειάζεται να δώσετε όλα τα στοιχεία που ζητάμε από την Προκήρυξη, όπως:

  1. Βαθμός εμπλοκής μαθητών στη δημιουργία των έργων. Σε τι στάδιο συνέβαλαν οι μαθητές, τι ρόλους είχαν κατά τη διαδικασία και πώς εμψύχωσαν οι εκπαιδευτικοί τη μαθητική ομάδα.
  2. Εάν κάνετε υποβολή από σχολική μονάδα Ειδικής Αγωγής, παρακαλούμε σημειώστε στο τέλος της περιγραφής αν επιθυμείτε να διαγωνιστείτε στην κατηγορία “Ειδικά” ή στην κατηγορία της βαθμίδας που ανήκετε αναφέροντας ποια είναι αυτή (πχ. Επιθυμούμε να διαγωνιστούμε στην κατηγορία “Λύκεια” ή Επιθυμούμε να διαγωνιστούμε στην κατηγορία “Ειδικά”). Στην κατηγορία των “Ειδικών”, θα διαγωνιστούν όσα σχολεία Ειδικής Αγωγής επιθυμούν είτε είναι Α/θμιας είτε Β/θμιας. Όμως, σας ενημερώνουμε ότι όσοι επιλέξουν αυτή την κατηγορία, θα διαγωνιστούν μόνο μεταξύ τους και θα δοθεί ένα βραβείο για όσους από τα μηνύματα ή τραγούδια έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ενταχθούν εκεί.
  3. Εάν πρόκειται να υποβάλετε τραγούδι, προσθέστε τους στίχους στην περιγραφή, ώστε να εμφανίζονται αργότερα μαζί με την υπόλοιπη πληροφορία στο podcast του European School Radio.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τις Οδηγίες για να υποβάλετε το έργο ή τα έργα (έως δύο ανά σχολείο) των μαθητών σας:

Μόλις κάνετε υποβολή, ελέγξετε αν παραλήφθηκε η συμμετοχή σας μέσω της σελίδας “Συμμετοχές“.

 

Σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία! ! !