Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση συμμετοχών από κριτές και μαθητές

02 Mar Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση συμμετοχών από κριτές και μαθητές

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες,

Η διαδικασία της αξιολόγησης ολοκληρώθηκε επιτυχώς!  Από σήμερα μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα βίντεό σας για δημόσια προβολή και να εκκινήσετε τη δράση επικοινωνίας των μαθητικών έργων στην τοπική κοινωνία, αλλά και στο διαδίκτυο γενικώς!

Τα έργα σας αξιολογήθηκαν με ιδιαίτερη ευαισθησία από τους πενήντα (50) συνολικά Κριτές μας για τις δύο κατηγορίες και συγχαίρουν όλους/ες σας για αυτή την εξαιρετική προσπάθεια! Φέτος, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Διοργάνωση η στελέχωση των Κριτικών Επιτροπών με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών και δημιουργών, γενικότερα, στον χώρο της Τέχνης, αλλά και ακαδημαϊκών στα πεδία της Δημοσιογραφίας, Τεχνολογίας και Παιδαγωγικής των Μέσων, στελεχών της εκπαίδευσης και ειδικών για θέματα περιβαλλοντος! Αναλυτικά τα Μέλη των Κριτικών Επιτροπών Ραδιοφωνικών Μηνύματος και Τραγουδιού: https://contest.europeanschoolradio.eu/contestjudges/

Μεγάλη ήταν, επίσης, η ανταπόκριση από την πλειονότητα των συμμετεχόντων σχολείων στη διαδικασία αξιολόγησης των συν-διαγωνιζόμενων! Ακόμα κι αν φέτος ήταν προαιρετική η ολοκλήρωση του έργου της κριτικής ακρόασης, όσοι έλαβαν μέρος αξιοποιώντας το συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό, διαπίστωσαν το σημαντικό παιδαγωγικό όφελος!

Τα αποτελέσματα για τις πρώτες θέσεις ανά κατηγορία συμμετοχής (ραδιοφωνικό μήνυμα, τραγούδι) και είδος σχολείου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Ειδικά) θα ανακοινωθούν ζωντανά στο European School Radio και στη ραδιοφωνική εκπομπή “Κάν’ το ν’ ακουστεί στον αέρα 2020” στις 6 Μαρτίου 2020 από τις 19.00 έως τις 22.00!

Η σειρά κατάταξης των πρώτων θέσεων (1ο, 2ο και 3ο Βραβείο) θα ανακοινωθεί μόνο στην Τελετή Βράβευσης.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι από τις 3 Μαρτίου 2020 εως τις 3 Απριλίου 2020 θα μπορείτε να συμμετέχετε στη διαδικασία της Ψηφοφορίας των Ακροατών!

Σας ευχαριστουμε!!!