Οι νικητές για τα Βραβεία Ακροατών 2021 και οι βαθμολογίες των συμμετοχών!

25 May Οι νικητές για τα Βραβεία Ακροατών 2021 και οι βαθμολογίες των συμμετοχών!

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Ψηφοφορία των Ακροατών του Μαθητικού Διαγωνισμού Ραδιοφωνικού Μηνύματος & Τραγουδιού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2021” ολοκληρώθηκε την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 με μεγάλη επιτυχία και οι νικητές αυτής της διαδικασίας αναδείχθηκαν!

Ακόμα μία φορά, η επισκεψιμότητα στη σελίδα της Ψηφοφορίας Ακροατών ήταν εντυπωσιακή και η ανταπόκριση της κοινότητας συγκινητική! Συνολικά οι καρδούλες που δόθηκαν σε όλες τις συμμετοχές άγγιξαν τις 53.000!

Εφέτος, η αγωνία για τους νικητές για κάθε κατηγορία κράτησε μέχρι τελευταία στιγμή. Μέσα σε όλο το χρονικό διάστημα έγιναν και ανατροπές στις πρώτες θέσεις και ο υγιής συναγωνισμός έδειξε και πάλι ότι ακούστηκε πολύ δυνατά το σύνθημα “Από το Εγώ στο Εμείς”.

  • Για την κατηγορία του ραδιοφωνικού μηνύματος πρώτο τερμάτισε η συνεργασία 24 Δημόσιων Νηπιαγωγείων από την Εύβοια και τη Φθιώτιδα με τη συμμετοχή Είμαστε αρκετοί, έλα και εσύ να γίνουμε πολλοί έχοντας λάβει συνολικά 2.263 καρδιές!
  • Για την κατηγορία των τραγουδιού πρώτα τερμάτισαν τα Ράλλεια Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία  με τη συμμετοχή 200 Χρόνια Ελευθερίας – Η Ελληνική Επανάσταση” έχοντας λάβει 3.817 καρδιές!

Συγχαρητήρια στους πρώτους και σε όλους και όλες, που έκαναν τη φωνή των παιδιών να ακουστεί μακριά! Η τελική κατάταξη της Ψηφοφορίας Ακροατών βρίσκεται εδώ: https://contest.europeanschoolradio.eu/vote/

Επίσης, στη σελίδα Αποτελέσματα διαγωνισμού “Καν’ το ν’ ακουστεί 2021”   μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές βαθμολογίες των συμμετοχών που έλαβαν υψηλή βαθμολογία από κριτές και συμμετέχοντα σχολεία. Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώνονται για κάθε κατηγορία οι συμμετοχές που βρίσκονται στο πρώτο 25% της βαθμολογικής κατάταξης. Βέβαια, οι αναλυτικές βαθμολογίες καθώς και η τελική θέση των τριών πρώτων βραβείων θα ανακοινωθεί επίσημα στην  Τελετή Βράβευσης.

Σύντομα, η Οργανωτική Επιτροπή θα ανακοινώσει την ημερομηνία προβολής της τηλεοπτικής Τελετής Βράβευσης στην ΕΡΤ3.