Κάν’ το ν’ ακουστεί στον αέρα – Η εκπομπή για τις συμμετοχές του διαγωνισμού !

05 Apr Κάν’ το ν’ ακουστεί στον αέρα – Η εκπομπή για τις συμμετοχές του διαγωνισμού !

Ξεκινά και το φετινό ταξίδι!!! Κάν’ το ν’ ακουστεί στον αέρα 2021!!!!!!

 

      Σποτ - Κάν' το ν' ακουστεί στον αέρα
Η σειρά ραδιοφωνικών εκπομπών “Κάν’ το ν’ ακουστεί στον αέρα!” πάλι κοντά σας στο European School Radio, κάθε Τρίτη 20.00-22.00. Με πολλή μουσική και ιστορία από παλαιότερους διαγωνισμούς “Κάν’ το ν’ ακουστεί” θα σας κρατήσουν συντροφιά στα μικρόφωνα η Μαρία Τσάλη και η Μυρτώ Γιαρένη με τα τεχνικά να αναλαμβάνουν ο Ευγένιος Βαρακλής και ο Χαράλαμπος Μουρατίδης.

 

Θα μαθαίνετε κάθε φορά τα νέα του Διαγωνισμού, θα ανακαλύψετε τα παρασκήνια και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες πίσω από τις δημιουργίες των σχολείων μέσα από συνεντεύξεις με μαθητές και μαθήτριες, θα ακούσετε συνεντεύξεις των κριτών μας και των συνδιοργανωτών, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μέρος κι εσείς παρουσιάζοντας τις δικές σας συμμετοχές (Δήλωση συμμετοχής για εκπαιδευτικούςγια μαθητές).

 

Μετά την αξιολόγηση των έργων, θα ακούσετε σε πρώτη μετάδοση τα αποτελέσματα της βαθμολόγησης των κριτών και των σχολείων χωρίς να σας αποκαλύψουμε τη σειρά κατάταξης για τα πρώτα βραβεία, κάτι το οποίο θα γίνει μόνο στη φετινή Τελετή Βράβευσης! Ακόμα, στην εκπομπή μας θα ανακοινώνουμε τις εξελίξεις σχετικά με την Ψηφοφορία Ακροατών, καθώς και άλλα φρέσκα νέα της δράσης μας!

 

Μείνετε μαζί μας, γιατί δεν σας τα είπαμε ήδη όλα!
Ακούστε μας: europeanschoolradio.eu/player.php

 

Live Streaming στη σελίδα μας στο Facebook: www.facebook.com/EuropeanSchoolRadio
Live Streaming στο κανάλι μας στο Youtube: www.youtube.com/EuropeanSchoolRadio