Νέα προσθεσμία για την υποβολή της αξιολόγησης

24 Mar Νέα προσθεσμία για την υποβολή της αξιολόγησης

Αγαπητοί μας εκπαιδευτικοί,

Σας ενημερώνουμε ότι θα δοθεί ολιγοήμερη παράταση, μέχρι τις 30/03/2022, για να καταθέσετε τη βαθμολογία της μαθητικής ομάδας σας, στο πλαίσιο της αξιολόγησης από τα διαγωνιζόμενα σχολεία!

Η γνώμη των δημιουργών, των μαθητών/τριών από τις σχολικές ραδιοφωνικές και μουσικές ομάδες, μετράει στην τελική κατάταξη, διαμορφώνει το αποτέλεσμα σε ποσοστό 40% για τα βραβεία, ενώ το 60% καθορίζεται από τη βαθμολόγηση των κριτών που παράλληλα με εσάς αξιολογούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όλα τα έργα. Για τον λόγο αυτό, η συμμετοχή σας σε αυτό το στάδιο είναι πολύ σημαντική, δίνοντας παράλληλα μία μοναδική ευκαιρία στους δημιουργούς- μαθητές να ακούσουν κριτικά τα έργα των άλλων διαγωνιζόμενων ομάδων. Οι επιπλέον 3 ημέρες πιστεύουμε θα σας διευκολύνουν να ολοκληρώσετε όλοι τη διαδικασία ακρόασης και να υποβάλετε τη σειρά προτίμησης, όπως αυτή προκύπτει από τους βαθμούς των μαθητών/τριών σας στα επιμέρους κριτήρια είτε των ραδιοφωνικών μηνυμάτων είτε των τραγουδιών που συνδιαγωνίζονται μαζί σας.

Άλλη παράταση δε θα μπορέσει να δοθεί, δεδομένου ότι μετά τη λήξη της αξιολόγησης ξεκινά η Ψηφοφορία των Ακροατών, κατά την οποία θα προσκαλείτε δημόσια πλέον φίλους και φίλες να βάζουν καρδιές στις συμμετοχές σας!

Σας περιμένουμε όλους!