Ευχαριστούμε όλα τα Διαγωνιζόμενα Σχολεία

12 Feb Ευχαριστούμε όλα τα Διαγωνιζόμενα Σχολεία

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, σας ευχαριστούμε που δώσατε την ευκαιρία στους μαθητές και στις μαθήτριές σας να μιλήσουν για τον Πλανήτη μας…

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολών, Κυριακή 9/2/2020 και ώρα 23:59, παραλάβαμε συνολικά 207 συμμετοχές, ραδιοφωνικά μηνύματα και τραγούδια, από Ελλάδα, Κύπρο και Ομογένεια!

Οι μαθητές και οι μαθήτριες Εμπνεύστηκαν, Ερεύνησαν, Εργάστηκαν Ομαδικά, Δημιούργησαν και Επικοινώνησαν με το σύνθημα του φετινού Διαγωνισμού “ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ”!

Είμαστε σίγουροι ότι η φωνή τους θα ηχήσει το ίδιο όμορφα και στα Μέλη των Κριτικών Επιτροπών, αξιολογώντας με ευαισθησία τα πρωτότυπα έργα που στείλατε, αλλά και στα υπόλοιπα Διαγωνιζόμενα Σχολεία, που έχουν φέτος κληθεί να βαθμολογήσουν ανώνυμα με την ίδια διαδικασία των Κριτών τις συμμετοχές της ίδιας βαθμίδας!

Μετά τη λήξη της περιόδου αξιολόγησης των συμμετοχών, θα ξεκινήσει η διαδικασία της “Ψηφοφορίας των Ακροατών”, η οποία όπως κάθε χρόνο καλεί όλα τα σχολεία να Επικοινωνήσουν τη δράση τους και να καλέσουν τους διαδικτυακούς επισκέπτες να δώσουν ψήφους στα αγαπημένα τους!

Τα αποτελέσματα των συμμετοχών προς Βράβευση στην Τελετή Απονομής στην Κέρκυρα 4/4/2020, χωρίς σειρά κατάταξης, για πρώτη φορά θα ανακοινωθούν ραδιοφωνικά στην πρώτη από τις τέσσερις εκπομπές “Κάν’ το ν’ ακουστεί στον αέρα”, ζωντανά από το European School Radio την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου!

Συγχαρητήρια σε όλα τα σχολεία!

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία κατά την Αξιολόγηση και Καλή Κριτική Ακρόαση!