Έναρξη ψηφοφορίας Ακροατών – Ανακοίνωση αποτελεσμάτων κριτικών επιτροπών & διαγωνιζόμενων σχολείων

22 Apr Έναρξη ψηφοφορίας Ακροατών – Ανακοίνωση αποτελεσμάτων κριτικών επιτροπών & διαγωνιζόμενων σχολείων

Αγαπητές/Αγαπητοί συνάδελφοι, Αγαπητοί μαθητές, Αγαπητές μαθήτριες, 

Η ανταπόκρισή σας στον Διαγωνισμό “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2021” με τίτλο “Από το Εγώ στο Εμείς” μας εξέπληξε θετικά. Δίνετε το παρόν σας στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, επιτυγχάνοντας την ολοκλήρωση των δημιουργιών σας και, έπειτα, ακούγοντας με τόση υπευθυνότητα τα έργα των συνδιαγωνιζόμενων σχολείων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Συνεργαστήκατε και αποφασίσατε συλλογικά τις βαθμολογίες κατά το στάδιο της αξιολόγησης, που μόλις ολοκληρώθηκε, και πλέον μαζί δίνουμε τη σκυτάλη σε όλη την κοινωνία, οδεύοντας δυναμικά προς το τέλος της δράσης, που έχει γίνει πλέον θεσμός!

 

Η Ψηφοφορία Ακροατών ξεκινά 22 Απριλίου και λήγει στις 25 Μαΐου! Ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε τις συμμετοχές σας, να δημοσιεύσετε τα βίντεο κλιπ σας, να προωθήσετε τις παραγωγές σας σε φίλους και αγαπημένους και να τους προσκαλέσετε να δώσουν τις καρδιές τους! Ας γεμίσουμε το διαδίκτυο με τις φωνές και τη μουσική σας και ας επιβραβεύσουμε με τις ψήφους μας τη δημιουργία των μαθητών/μαθητριών, ακόμα και σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες! Στον αέρα, λοιπόν, από τώρα μέχρι και τις 25 Μαΐου, η ειδική σελίδα της Ψηφοφορίας Ακροατών https://contest.europeanschoolradio.eu/vote/ 

 

Τα αποτελέσματα της Αξιολόγησης για τα πρώτα βραβεία μόνο και χωρίς να αποκαλύπτεται η σειρά κατάταξης, θα ανακοινωθούν την Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου στην ραδιοφωνική εκπομπή “Κάν’ το ν’ ακουστεί στον αέρα”* (20.00-22.00). Τα σχολεία που θα ακούσουν το όνομά τους και τον τίτλο της συμμετοχής τους θα ετοιμαστούν για την Τελετή Βράβευσης, που θα πραγματοποιηθεί τηλεοπτικά στην ΕΡΤ3! Συντονιστείτε όλοι την Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου και κάθε Τρίτη στο European School Radio! Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της Αξιολόγησης με τις υψηλότερες σε βαθμολογία συμμετοχές, θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη της Ψηφοφορίας Ακροατών.

 

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

*Μπορείτε κι εσείς κάθε Τρίτη να συμμετέχετε ζωντανά στις εκπομπές “Κάν΄το ν΄ακουστεί στον αέρα” δηλώνοντας στις αντίστοιχες φόρμες το ενδιαφέρον σας (Δήλωση συμμετοχής για εκπαιδευτικούςγια μαθητές).