Έναρξη ψηφοφορίας Ακροατών – Ανακοίνωση αποτελεσμάτων κριτικών επιτροπών & διαγωνιζόμενων σχολείων

03 Apr Έναρξη ψηφοφορίας Ακροατών – Ανακοίνωση αποτελεσμάτων κριτικών επιτροπών & διαγωνιζόμενων σχολείων

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί και μαθητές,

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αξιολόγηση του “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2022” τόσο από κριτές όσο και από τα συμμετέχοντα σχολεία! Εφέτος, εκτός από τον συγκλονιστικό αριθμό των συμμετοχών στη διαγωνιστική διαδικασία, οι οποίες μεταφέραν δημιουργικά το φετινό μήνυμα “Ταξιδεύοντας…”, ξεχωρίζει η  ποιότητα των μαθητικών δημιουργιών, που εξέπληξε τα μέλη των Κριτικών Επιτροπών. Το επίπεδο του Διαγωνισμού είναι εξαιρετικά υψηλό, κάτι το οποίο έχουν αντιληφθεί και τα σχολεία μας που έλαβαν ακόμα μία χρονιά μέρος στην αξιολόγηση και θα συνδιαμορφώσουν τα αποτελέσματα και τις τελικές κατατάξεις.  Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το μεγάλο ποσοστό των σχολείων που αξιολόγησαν τους συνδιαγωνιζόμενους, παρότι ήταν προαιρετική η συμμετοχή τους σε αυτό το στάδιο!

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά στο επόμενο στάδιο, που περιμένετε με ανυπομονησία όλοι! Η Ψηφοφορία Ακροατών ξεκινά 3 Απριλίου και λήγει στις 25 Απριλίου μέχρι τις 21:00! Η ψηφοφορία ξεκινά αμέσως μετά τη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να επικοινωνήσετε τις συμμετοχές σας, να ενεργοποιήσετε τη δημόσια προβολή για τα βίντεο κλιπ σας, να προωθήσετε τις παραγωγές σας σε φίλους και αγαπημένους και να τους προσκαλέσετε να δώσουν τις καρδιές τους! Ας γεμίσουμε το διαδίκτυο με τις φωνές και τη μουσική σας και ας επιβραβεύσουμε με τις ψήφους μας τη δημιουργία των μαθητών/μαθητριών! Στον αέρα, λοιπόν, από τώρα μέχρι και τις 25 Απριλίου, η ειδική σελίδα της Ψηφοφορίας Ακροατών

https://contest.europeanschoolradio.eu/vote/ 

Τα αποτελέσματα της Αξιολόγησης για τα πρώτα βραβεία μόνο και χωρίς να αποκαλύπτεται η σειρά κατάταξης, θα ανακοινωθούν την Κυριακή 10 Απριλίου στην ραδιοφωνική εκπομπή “Κάν’ το ν’ ακουστεί στον αέρα”* (20.00-22.00). Τα σχολεία που θα ακούσουν το όνομά τους και τον τίτλο της συμμετοχής τους θα ετοιμαστούν για την Τελετή Βράβευσης! Συντονιστείτε όλοι την Κυριακή 10 Απριλίου και κάθε Κυριακή στο European School Radio! Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της Αξιολόγησης με τις υψηλότερες σε βαθμολογία συμμετοχές, θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη της Ψηφοφορίας Ακροατών.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!