Καν’ το ν’ ακουστεί στον αέρα ! Μια ζωντανή εκπομπή για τις συμμετοχές του διαγωνισμού.

27 Feb Καν’ το ν’ ακουστεί στον αέρα ! Μια ζωντανή εκπομπή για τις συμμετοχές του διαγωνισμού.

      Σποτ-Καν' το ν' ακουστεί στο αέρα

Αγαπητοί ακροατές,

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου και για 4 Παρασκευές ακούστε την εκπομπή «Κάν’το ν’ ακουστεί …στον αέρα», όπου θα ακουστούν οι συμμετοχές των σχολείων που υποβλήθηκαν για τον διαγωνισμό «Κάν’το ν’ ακουστεί 2020», με θέμα: ‘Εκπέμπουμε σήμα κινδύνου, αγκαλιάζουμε τη Γη’. Παλιοί και νέοι παραγωγοί του European School Radio θα σας μεταφέρουν τον παλμό αλλά και όλα τα νέα τόσο του διαγωνισμού όσο και του φεστιβάλ!

Στην εκπομπή θα ακούσετε συνεντεύξεις από τους κριτές του διαγωνισμού, τους μαθητές – δημιουργούς των ραδιοφωνικών τραγουδιών και των ραδιοφωνικών μηνυμάτων του διαγωνισμού «Κάν’το ν’ακουστεί 2020», αλλά και από τα σχολεία τους. Θα γίνει ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του φετινού διαγωνισμού, καθώς και διάφορες εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι παραγωγοί μας.

Στην πρώτη εκπομπή της Παρασκευής 6 Μαρτίου θα ανακοινωθούν σε αποκλειστικότητα τα αποτελέσματα της αξιολόγησης από τους κριτές και τα σχολεία !

Όσα σχολεία έχουν δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό θα έχουν την δυνατότητα να βγουν ζωντανά στον αέρα της εκπομπής! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

Ακούστε την εκπομπή από

ή από την επίσημη εφαρμογή μας για κινητά Android

Σας περιμένουμε όλους!